jueves, 26 de agosto de 2010

Crema catalana


Ingredients:

6 ous
1 litre de llet fresca
10 grams de midó
150 grams de sucre
la pell d'una llimona
una branca de canyella
1.Per començar, s'ha de fer bullir la llet, juntament amb la pell de llimona i la canyella. Tot seguit, la deixarem refredar i la colarem.
2.A banda, separem els rovells de les clares. Dins d'una cassola, barregem els rovells amb el sucre, i ho remenem bé, fins que quedi ben espès i d'un color més clar.
3.Dins d'un got, hi posem el midó i el diluim amb una mica de llet, tot afegint-lo als rovells barrejats amb sucre. Un cop fet això ho posem tot junt amb la llet i ho portem a ebullició, a foc molt suau i sense parar de remenar. Heu de vigilar que no bulli del tot, perquè sinó els ous es tallarien.
4.Un cop fet això, ja ho podrem posar en cassoletes o recipients individuals, ho deixem refredar, i au! llest per menjar (recomanació: si no teniu pala, per fer el sucre cremat com a decoració, sempre hi podeu espolvorejar una mica de canyella per sobre, que també queda la mar de bo)

No hay comentarios:

Publicar un comentario